חזרה לתוצאות החיפוש

שפיז - אקדמיה קולינרית

  • שם:
    שפיז
  • עיר/ישוב:
    פתח-תקווה
  • כתובת:
    ז'בוטינסקי 83,
  • מנהל/ת:
    שמואל לנגסנר
  • טלפון:
  • דוא”ל:

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן.

חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות.

משך הסדנא: כ-3 שעות

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ,מכנס ארוך ובשיער אסוף!**

ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

0

תפריט הסדנא:

קארי אינדונזי של פרגיות וירקות שורש ארומטים

גלילי חצילים במילוי בשר ברוטב עגבניות עדין

כדורי בשר ברוטב פלפלים אדומים וגרגרי חומוס

מאפה צלעות טלה תפוח אדמה ובצל עם תימין ושום

קדירת פריקי, עוף ואווז מעושן

נזיד חיטה וירקות שורש ארץ ישראלים

בקרוב