חזרה לתוצאות החיפוש

cook & meet - קורס בישול ואפייה מקצועי לנוער

  • שם:
    cook&meet
  • עיר/ישוב:
    תל אביב
  • כתובת:
    רחוב הלח"י 66 - מתחם "האריה והתרנגול"
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    א-ה
  • שעות הפעילות:
    10:00-14:00, ימי ג' 14:00-18:00
  • טווח הגילים:
    12-17
  • מנהל/ת:
    יפית
  • טלפון:
  • דוא”ל:
  • שם:
    cook&meet
  • עיר/ישוב:
    תל אביב
  • כתובת:
    רחוב הלח"י 66 - מתחם "האריה והתרנגול"
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    א-ה
  • שעות הפעילות:
    10:00-14:00, ימי ג' 14:00-18:00
  • טווח הגילים:
    12-17
  • מנהל/ת:
    יפית
  • טלפון:
  • דוא”ל:
  • שם:
    cook&meet
  • עיר/ישוב:
    תל אביב
  • כתובת:
    רחוב הלח"י 66 - מתחם "האריה והתרנגול"
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    א-ה
  • שעות הפעילות:
    10:00-14:00, ימי ג' 14:00-18:00
  • טווח הגילים:
    12-17
  • מנהל/ת:
    יפית
  • טלפון:
  • דוא”ל:
  • שם:
    cook&meet
  • עיר/ישוב:
    תל אביב
  • כתובת:
    רחוב הלח"י 66 - מתחם "האריה והתרנגול"
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    א-ה
  • שעות הפעילות:
    10:00-14:00, ימי ג' 14:00-18:00
  • טווח הגילים:
    12-17
  • מנהל/ת:
    יפית
  • טלפון:
  • דוא”ל:

מתבשל קורס בישול ואפייה מקצועי לנוער###

הצטרפו לשבוע שלם של בישול ואפייה בליווי צמוד של צוות מקצועי הכולל שף, שתי קונדיטוריות ובני נוער שהוכשרו בתחום וכולנו יחד נהיה שם, נלמד, נעשיר ונלווה אתכם במהלך כל ימי הקורס, צעד אחר צעד. מדובר בהרבה יותר מאוכל, זו הזדמנות להתחבר לחוויות פיקנטיות, חברים חדשים, לאפות עם סקרנות והרבה תשוקה ליצירה.

בואו לחוות מאחורי הקלעים את עולמם של הגדולים ולהפוך לשפים וקונדיטורים למספר ימים.

אז אם קיימת בכם סקרנות ותשוקה לבישול ואפייה, קראו וקבלו טעימה:

הצצה לתפריט...

____________________________________________________________________

- נזלף עוגיות מקרון מחומרי גלם איכותיים בלבד - שלב אחר שלב עד למקרון המושלם!

____________________________________________________________________

- נלוש פוקאצ'ות עם ירקות קלויים, ממרחים, עדשים, קינואה והרבה ירוק עם בשילובים טעימים ובריאים.

___________________________________________________________________

- נגלגל סושי עשיר בטעמי וצבעי מזרח, נלמד להכין סטיקי רייס לסושי ולקינוח מושלם...

___________________________________________________________________

- נבחש עוגת גזר, פבלובה עם פטיסייר ופירות יער, פונדנט שוקולד ועוד המון הפתעות (תתאפקו:)

__________________________________________________________________

- נאפה לחמים מקמחים בריאים + רוגלאך שוקולד, רול קינמון וזוהי רק ההתחלה...

__________________________________________________________________

- הפשילו שרוולים, תכף מתחילים!

על המנחה###

היי, נעים להכיר, יפית שימרון, קונדיטורית, בוגרת "אסטלה" אמא לשני מתבגרים ואחד שאפיתי לקינוח :) מחברת בין אוכל לאנשים במפגשים קולינרים, ומנהלת את cook & meet אוכל, אנשים ומה שביניהם

בעלת ניסיון רב בעבודה עם ילדים ונוער, מלווה מפגשים אישיים וקבוצתיים.

בחופשות הקיץ אני פותחת ומלווה מזה מס' שנים קורסי בישול ואפייה איכותיים ומקצועיים לבני הנוער, בעבודתי חשוב לי לייצר בקרב הנוער אמינות, איכות ונוחות ולהנגיש עבורם את חדוות היצירה שלרוב נתפסת כמורכבת. אנו מבשלים ואופים רק עם חומרי גלם מובחרים וטריים ,חשוב לי להעניק איכות בנוסף לחוויית התוכן. בתום השבוע הם ייצאו עם ידע, כלים וחוברת מתכונים שתסייע להם ליצור מנות ייחודיות וקלות ליישום גם בבית.

השנה בחרתי לעשות זאת בשיתוף מיזם חברתי "האריה והתרנגול" ומתוך אמונה וחיבור ערכי למקום המאפשר עתיד תעסוקתי לנוער הזקוק לכך, מעניק לו כלים ומייצר עבורו עוגנים חיוביים חשובים וערך חברתי גדול הנחוץ להמשך המסע.

אם מתחברים לכתוב, מוזמנים להצטרף אליי לשבוע מרתק ולחוות מקרוב.

נתראה ביולי,

יפית :)

https://lp.vp4.me/jcmw#