פגישה באמצע הדרך ב cook & meet - קורס בישול ואפייה מקצועי לנוער- קיץ 2019

cook & meet - קורס בישול ואפייה מקצועי לנוער

 

הצטרפנו ליום שלם של חוויה קולינרית בסביבה מבשלת ואופה בליווי צמוד של צוות מקצועי הכולל שף, שתי קונדיטוריות ובני נוער שהוכשרו בתחום. בני הנור המשתתפים בקורסים אלה לומדים, ורוכשים כלים של ממש לחיים החל מהטעם והריחות שמסתיימים בביס עסיסי וטעים. צעד אחר צעד הבנו שמדובר בהרבה יותר מאוכל, זו הזדמנות להתחבר לחוויות פיקנטיות, חברים חדשים, לאפות עם סקרנות והרבה תשוקה ליצירה.

 

 

 

לחוות מאחורי הקלעים את עולמם של הגדולים ולהפוך לשפים וקונדיטורים למספר ימים.

יצאנו לפגישה באמצע הדרך עם השף קונדיטורית יפית שימרון והמסקנה:

 

אם קיימת בכם סקרנות ותשוקה לבישול ואפייה, זה המקום בשבילכם

 

 טעימה:

מזה מס' שנים, שבחופשות הקיץ  נפתח קורס בישול ואפייה ע"י השף קונדיטורית יפית שימרון שמלווה קורסי בישול ואפייה איכותיים ומקצועיים לבני נוער, "בעבודתי חשוב לי לייצר בקרב הנוער אמינות, איכות ונוחות ולהנגיש עבורם את חדוות ההנאה שבעשייה שלעיתים נתפסת כמורכבת לחלקם" אומרת השפית שימרון

 

מה עושים במהלך הקורס?

במהלך ימי הקורס, אנו מבשלים ואופים עם חומרי גלם איכותיים וטריים בלבד, חשוב לי להעניק איכות בנוסף לחוויית התוכן ובתום השבוע המשתתפים יוצרים עם ידע, כלים וחוברת מתכונים שתסייע להם ליצור מנות ייחודיות וקלות ליישום גם בבית. יחד נלמד את תהליכי הבישול והאפייה ונעניק כלים חשובים להמשך, אנו כאן כדי ללוות אתכם צעד אחר צעד עד אשר כל הטעמים יתחברו.  

והקורס... הוא הרבה יותר מאוכל, הוא הזדמנות להתחבר לחוויות פיקנטיות, חברים חדשים, לאפות ולבשל בסקרנות ותשוקה ולחוות תחושת הצלחה.

 

מה בתפריט?

 

הצצה לתפריט...

 

- נזלף עוגיות מקרון מחומרי גלם איכותיים בלבד - שלב אחר שלב עד למקרון המושלם!

- נלוש פוקאצ'ות עם ירקות קלויים, ממרחים, עדשים, קינואה והרבה ירוק עם בשילובים טעימים ובריאים.

- נגלגל סושי עשיר בטעמי וצבעי מזרח, נלמד להכין סטיקי רייס לסושי ולקינוח מושלם...

- נבחש עוגת גזר, פבלובה עם פטיסייר ופירות יער, פונדנט שוקולד ועוד המון הפתעות (תתאפקו:)

- נאפה לחמים מקמחים בריאים + רוגלאך שוקולד, רול קינמון וזוהי רק ההתחלה...

- הפשילו שרוולים, תכף מתחילים!

 

 

 

בכמה מילים על עצמך:

 

נעים להכיר, אני יפית שימרון, אמא לשני מתבגרים ועוד אחד שאפיתי לקינוח,  קונדיטורית בוגרת "אסטלה",  מחברת בין אוכל לאנשים במפגשים קולינריים, ומנהלת את Cook&Meet אוכל, אנשים ומה שביניהם.

בחרתי השנה לקיים את קורס הקיץ בשיתוף מיזם חברתי "האריה והתרנגול", מתוך אמונה וחיבור ערכי ואישי שלי לדרך. זהו מקום המאפשר עתיד תעסוקתי לנוער ומעניק לו כלים ומייצר עבורו עוגנים וערך חברתי גדול וחשוב להמשך המסע.

 

 

 

המיזם נולד משת"פ בין עמותת ציונות 2000, הביטוח הלאומי, השירות לשיקום נוער במשרד העבודה והרווחה, השירותים החברתיים, ומוסדות חינוך ותרבות של עיריית תל תל אביב - יפו. במימון ופיקוח של משרד העבודה והרווחה. על מנת לייצר עסק חברתי עבור בני נוער מדרום ת"א - יפו. המקום מתפקד כחלל לאירועים ברמה הגבוהה ביותר וכולל מטבח רחב ומקצועי הנפרש על שטח של 100 מ' בתוך מתחם בית ספרי ומכיל ציוד חדש ומתקדם.

האריה והתרנגול מארחים אותנו ומאפשרים לנו להשתמש במתחם ולקיים בו סדנאות וקורסים בזמנים שהמקום פנוי לכך.

 

אז אם המתבגרים סקרנים ואוהבים לבשל ומעוניינים ללמוד את רזי המטבח?

מוזמנים לשבוע מיוחד ומרתק, שילוב של חוויה קולינרית יוצאת דופן ומפגש בין חברים.

הקורס מותאם לבני נוער 12-17 ויתקיים בת"א במהלך הקיץ ב- 4 מחזורים.חודש יולי.

 

להרשמה ופרטים נוספים: 055-6600016

יפית שימרון

 

 

לוגו cook & meet

 

 

 


 >>> as give LIKE  >>>

 מה תמצאו באתר ארגון הקייטנות של ישראל?

"קייט ופנאי" האתר הגדול ביותר בישראל בתחום הקייטנות שמרכז במקום אחד את כל המידע הדרוש להורים, לנותני השירותים ולמנהלי הקייטנות: מאות קייטנות, מאות נותני שירות ואינספור מאמרים ומידע מקצועי.  כל הזכויות שמורות 2017

 

הדפסה שלח לחבר