חזרה לתוצאות החיפוש

קייטנת טעמים - בישול אפייה וכייף

  • שם:
    קייטנת בישול
  • עיר/ישוב:
    ירושלים
  • כתובת:
    רחוב אגריפס 40 ירושלים , אתר: www.teamim.cc
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    קייטנה מתקיימת ב-4 מחזורים כל אחד בן 10 ימים בימי א'-ה'
  • שעות הפעילות:
    09:00-13:00
  • טווח הגילים:
    9-15
  • מנהל/ת:
    טעמים
  • טלפון:
  • דוא”ל:
  • שם:
    קייטנת בישול
  • עיר/ישוב:
    ירושלים
  • כתובת:
    רחוב אגריפס 40 ירושלים , אתר: www.teamim.cc
  • תאריך תחילה:
  • תאריך הסיום:
  • ימי פעילות:
    קייטנה מתקיימת ב-4 מחזורים כל אחד בן 10 ימים בימי א'-ה'
  • שעות הפעילות:
    09:00-13:00
  • טווח הגילים:
    9-15
  • מנהל/ת:
    טעמים
  • טלפון:
  • דוא”ל:

אצלנו תלמדו לבשל בצורה חוויתית, מרוכזת ומקצועית ביותר

"טעמים" הממוקמת ברחוב אגריפס 40 בירושלים, נוסדה ע"י השף הוותיק יובל אטיאס בעל תעודות ומדליות רבות בהן זכה בתחרויות מגוונות בארץ ובעולם.

מכללת טעמים, הוא השילוב של חווית בישול מהנה ומעשית יחד עם מקצועיות בלתי מתפשרת.

המכללה מציעה מגוון רחב של שיעורי בישול, סדנאות, סיורים קולינריים וימי גיבוש לצוותי ###עובדים ,חברות שונות ולמגזר הפרטי.

אצלנו במכללה עובדים מיטב המרצים, השפים והקונדיטורים, הבאים עם יחס חם ורצון עז לקדם דור חדש של טבחים מן השורה הראשונה.

השפים העובדים אצלנו נבחרים בקפידה וכולם מקצועיים אדיבים ובעלי ניסיון מוכח בענף הקולינרי.

קייטנת טעמים

השנה קייטנות הבישול הפופולאריות של מכללת "טעמים" בסימן הכרת בישול עולמי עדכני וטכניקות בישול עיקריות. בכל שיעור נלמד יחד עם שף המכללה שיטות בישול ייחודיות, המאפיינות מטבח עולמי אחר, אשר יעשירו את יכולות הבישול של ילדיכם ויעשירו את משפחותיכם במתכונים נהדרים וטעימים לעוד שנים רבות קדימה. שיירנו את מקומכם בקייטנת הקיץ של מכללת "טעמים"!

תאריכים

מחזור ראשון: 05.07.20-16.07.20

מחזור שני: 19.07.20-29.07.20

מחזור שלישי: 02.08.20-13.08.20

מחזור רביעי: 16.08.20-27.08.20

* שעות פעילות 09:00-13:00, בימים א'-ה'.

* לילדים ובני נוער בגילאים 9-15

www.teamim.cc

שיעור מס' 1 – לחמים וסלטים

נתחיל את המסע הקולינארי היכרות עם המטבח, כללי הבטיחות, שימוש בסכינים ומשקלים.

נאפה פוקאצ'ה איטלקית קלאסית, נכין אנטי פסטי בצד, סלט עלים ירוק וסלט טבולה עז טעמים.

שיעור מס' 2 – ארוחות בוקר ובראנץ'

אחד השיעורים שישרתו אתכם בשנת לימודים הבאה!

היום נלמד להכין, לשדרג ולעשות ארוחות בוקר ובראנץ', הכוללות הכנת הלחמניות מסוגי הקמח השונים, הכנת הממרחים והרטבים, הכנת סלטים מיוחדים, כריכים פתוחים ומעוצבים, כריכים סגורים עם חביתות משודרגות, כריך לטקס מתפו"א בצורות הגשה שונות.

שיעור מס' 3 - סושי

סדנת הסושי של מכללת "טעמים" היא סדנה שכולה חגיגה לאוהבי סושי. נלמד אין מכינים את האורז המושלם, אך משתמשים באצות, אילו מילואים מכנסים לסושי ואיך מגלגלים כמו מקצוענים. נלמד להכין סושי אינסייד אוט במגוון ציפויים, נכין סושי סנדוויץ' וקונוסים, ניגירי וסושי טמפורה מטוגן. תכינו את הצ'ופסטיקס!

שיעור מס' 4 - קובה במטבח העיראקי והכורדי

מה הסוד של הקובה? מאיפה הוא מגיע? את כל זה ועוד נלמד בסדנת הקובה שלנו. נלמד להכין קובה חמוסטה חמצמץ, קובה סלק, עגבניות וקובה דלעת. נכין קובה נבלוסייה מטוגנות עם טחינה ואפילו קובה חגיגי מאורז. הרטיבו ידיים! מתחילים לגלגל!

שיעור מס' 5 – המטבח האסיאתי

המטבח האסיאתי הפך להיות פופולארי מאוד בשנים האחרונות. בשיעור נכיר יחד את הטעמים והתבלינים שמאפיינים את המטבח, נלמד להכין דים סאם וגיוזה בקר, טכניקות עבודה עם מחבט ווק, נכין עוף חמוץ מתוק, נודלס, קארי עוף תאילנדי, אורז מטוגן.

שיעור מס' 6 – המטבח האיטלקי

נגלה את המטבח האיטלקי הקלאסי. נלמד הבדלים בין סוגי הקמח השונים להכנת בצק לפסטה, נכין את סוגי הפסטה השונים, רטבים איטלקיים, סלטים ועוד הרבה מאכלים טעימים מאיטליה הקסומה.

שיעור מס' 7 - המטבח דרום אמריקאי

דרום אמריקה היא מעצמת אוכל מיוחד, אך חומרי הגלם של המטבח המיוחד הזה בהחלט קיימים ונפוצים אצלנו בארץ. בשיעור זה נכין סלסות, טורטיות, צ'ילי קון קרנה, אורז מקסיקני, אמפנדס ארגנטינאי, נזיד ברזילאי, צ'ורוס אולטימטיבי לקינוח

שיעור מס' 8– ממולאים

מעכשיו גם הילדים יודעים להכין ממולאים לא רק הסבתות.. יש אין ספור ממולאים במילויים שונים , צמחוניים ובשריים, כרוב ממולא בבשר טחון, עלי סלק ממולאים בסגנון פרסי, עגבניות ממולאות בבורגול וצימוקים, פלפלים במילוי אורז ושמיר וכמובן המפרום שרובנו מכירים ואוהבים.

שיעור מס' 9 – מבשלים שוק

שיעור בו נלמד להכין את המאכלים המזוהים ביותר עם שוק מחנה יהודה. נכין פיתה ערבית, חומוס ופלאפל, בורקס במילוי תרד מבצק פילו וללא מרגרינה, קבב ישראלי קלאסי, סלטים מקוריים, עראייס ועוד.

שיעור מס' 10– פאסט פוד

ורים האהובים ביותר. בשיעור זה נלמד להכין המבורגר קלאסי מ-א' עד ת', כולל לחמניה, קציצה ורוטב, נכין סלט קוסלאו, כנפיים ברוטב ברבקיו, הום פרייז, צ'יפס בתנור, בראוניז לקינוח. תגלו שיש גם דרך בריאה להכין מאכלים אהובים.